Xenter
Backoffice en Serviceprovider Verzekeringen en Hypotheken

Verzekeringen

Een serviceprovider verzekeringen ontzorgt verzekeringsadviseurs van  (binnendienst)werkzaamheden, zodat zij zich kunnen focussen op het adviseren en het klantcontact. Als serviceprovider verzekeringen bieden wij onze deelnemers o.a. de volgende mogelijkheden:

Verzekeringen Basis

Wij regelen niet alleen het registreren, beheren, muteren en onderhouden van de klant- en verzekeringsportefeuille, maar ook het uitbreiden en aanpassen van de portefeuille van bestaande klanten. Verder valt onder de backoffice dienstverlening o.a. de polisadministratie, prolongatie, schadebehandeling, postverwerking, mutaties, correspondentie, dossiervorming, registraties en eventueel telefoon opvang van en naar maatschappijen.

Verzekeringen additioneel

Voor verzekeringen is de midoffice een additionele dienst. Het analyseren en vergelijken van polisbladen en de inventarisatie, het verzorgen van offertes, opzeg- en wijzigingsformulieren, aanvraagformulieren en waardemeters, wordt compleet door ons overgenomen. Zodat onze deelnemer dit met de klant kan bespreken. Nadat alles retour door ons is ontvangen, verwerken en beheren wij dit. Bovendien houden wij deadlines in de gaten en zorgen wij er voor dat alles conform afspraak gaat lopen. Wij realiseren deze dienst voor particulieren pakketten én de zakelijke klant.

Leven, AOV en Kredieten

Registreren, beheren, muteren en onderhouden van de klant- en polisportefeuille. Wij nemen het administratief completeren van dossiers over en verwerken aanvragen. Wederom controleren wij de AFM- en dossier stukken en sturen deze naar de maatschappijen. De communicatie met maatschappijen over de voortgang en vraagstukken nemen wij ook over van onze deelnemers. Ook dit is een basisdienst.

Telefoonservice

De telefoonservice is een additionele dienst.

Het beheren en registreren alle inkomende telefoongesprekken door middel van doorschakeling. Wij verwerken en behandelen de binnenkomende klantvraagstukken. De taken, registraties en mails die hier uit voortvloeien registreren wij in het CRM-systeem. En wanneer derde partijen bellen melden wij dit of schakelen wij ze door.

Helpdesk met betrekking tot het extranet

De hulp bij ons extranet is een basisdienst.

Wij zorgen er voor dat eventuele systeemproblemen, welke onder ons beheer vallen, worden opgelost en dat vragen worden beantwoord. Onze deelnemers moeten goed over weg kunnen met ons extranet en daarom geven wij werkinstructies en werkprocedures. Als er zich eventuele problemen voordoen communiceren wij dit voor onze deelnemers. Wij beheren en onderhouden het systeem voor zo ver dit onder ons beheer valt.

Interesse of vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@xenter.nl.  

 
Kaart
Opbellen
E-mail