Xenter
Backoffice en Serviceprovider Verzekeringen en Hypotheken

Binnendienst op afstand

Xenter is opgericht in 2010 en is gevestigd in Veldhoven. Wij opereren op nationaal niveau met onafhankelijke adviseurs. Xenter biedt een groot aantal aanbieders aan. Hiermee beogen wij om altijd het best passende product aan te kunnen bieden. Onze deelnemers beslissen zelf welke werkzaamheden wij overnemen. Vanwege ons aanbod zijn wij daarom uniek in onze soort. 

Missie

Xenter wil er voor zorgen dat onze deelnemers tijd en kosten besparen. De binnendienstwerkzaamheden kosten veel tijd en geld en dat verhindert vaak de (mogelijkheid tot) groei en uitbreiding. Wij zorgen er voor dat onafhankelijke intermediairs de ruimte krijgen om te groeien en om hun positie in markt te versterken, omdat wij vinden dat financieel advies een fundamentele dienst is in deze samenleving. Kortom, ons doel is om het financieel intermediair efficiëntie te bieden, met het oog op de toekomst.

Kernwaarden

Xenter staat voor professionaliteit, persoonlijke omgang en gericht handelen.

Professionaliteit

Backoffice professionaliteit

Wij zijn erg gedreven op professionaliteit binnen ons bedrijf. De aanwezigheid van kennis over de producten die wij behandelen behoort dan ook altijd aanwezig te zijn. Bovendien zijn wij er graag als eerste bij, wanneer het gaat om bijscholing. Up-to-date blijven is een must bij Xenter. Tevens geeft het een professioneel uiterlijk aan de deelnemer zelf. Klanten appreciëren het als een intermediair zorgt voor een goede service. Het hebben van een backoffice en serviceprovider laat zien dat de service die de klant wordt beloofd, niet in het gedrang komt door de drukte van primaire werkzaamheden van het intermediair.

Persoonlijke omgang

Serviceprovider persoonlijke omgang

Persoonlijke omgang maakt deel uit van een goede service. De klanten moeten het gevoel krijgen dat ze een naam zijn, en geen (dossier)nummer. Achter elke schadebehandeling, vraag en elk verzoek zit een gezicht. Bij Xenter herinneren wij elkaar hier dagelijks aan. Daarom proberen wij onze taken zo goed, respectievelijk snel, uit te voeren. Eerlijkheid en transparantie is voor ons heel belangrijk. Dit geldt uiteraard ook voor het contact met onze deelnemers. Een goede communicatie is onmisbaar binnen deze branche. 

Gericht handelen

Xenter handelt gericht

Om snel en goed te handelen is het belangrijk dat er gericht gehandeld wordt. Elk probleem heeft een oplossing en naar die oplossing gaan wij op zoek. Met onze kennis en innovatie bieden wij de zekerheid van juist handelen, waarbij de belangen van de klant voorop staan.

 
Kaart
Opbellen
E-mail