Xenter
Backoffice en Serviceprovider Verzekeringen en Hypotheken

Nieuws


De toekomst van de woningmarkt: stimulatie, compensatie en inleveren
26/09/2018
Wat heeft de regering met het nieuwe regeerakkoord en de nieuwe begroting voor ons in petto? De woningmarkt staat onder druk: wat brengt de toekomst?

 

Gemiddelde huizenprijs naar 300.000 euro
19/08/2018
De woningverkopen zijn vergeleken met vorig jaar al gedaald. Dat is niet gek, want de huizenprijzen blijven maar stijgen. Wat moeten starters nu?

 

De zorgplicht voor verzekeringsadviseur strekt verder dan je denkt
29/06/2018
Met deze uitspraak van KiFiD worden verzekeringsadviseurs op de vingers getikt. Periodiek aandacht besteden aan afgesloten verzekeringen is onderdeel van de zorgplicht.

 

Record op huizenmarkt: De gemiddelde verkoopprijs vliegt door het dak
06/06/2018
De huizenmarkt blijft verrassen. De verkoopprijzen stijgen verder en behalen zelfs records. De verkoop verloopt daarbij ook ontzettend snel.


Betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dat bestaat niet.. toch?
02/05/2018
Movir komt met een verbeterde arbeidsongeschiktheidsverzekering. De nieuwe verzekering maakt het toegankelijker voor (startende) ondernemers om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten.


Neemt roboadvies de adviseur over in de financiële markt?
09/04/2018
De zorgmodules en de vergelijker voor de autoverzekering is al een tijdje bekend in de financiële sector.  Verwacht wordt dat het roboadvies zich zal blijven uitbreiden. Wat betekent dit voor de consument en de adviseur?


Hypotheekbemiddeling uitbesteden of zelf doen?
16/03/2018
Er zijn steeds meer hypotheekadviseurs die hun hypotheekbemiddeling uitbesteden aan een externe backoffice. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het zeer rendabel is voor hypotheekadviseurs om hun binnendienstwerkzaamheden uit te besteden.


Argenta als nieuwe orv- en hypotheekaanbieder
12/03/18
De Belgische bank vergroot haar bereik in Nederland en Xenter mag hier onderdeel van uitmaken. Opmerkelijk aan deze bank is dat ze niet beursgenoteerd zijn en daarom een groot deel van de winst opnieuw investeren in de bank. Lees meer. 
Kaart
Opbellen
E-mail